
Părintele Constantin-Valer Necula
Temă: Mai este cu putință un dialog mediat de teologie?
Părintele Constantin-Valer Necula este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți preoți ai acestor vremuri. Prin intermediul predicilor sale, al cărților, al conferințelor pe care le susține și prin participarea la diverse emisiuni și rubrici difuzate la televiziune, la radio și în online, acesta a ajuns la sufletele oamenilor de toate vârstele, ortodocși – dar nu numai – din țară și din străinătate.
Părintele Constantin Necula este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. A făcut studii de specializare la Padova (Italia) și Versailles (Franța), cursuri de specializare în psihologie generală, în probleme legate de maltratarea copiilor, dependența de alcool și drog și comunicarea cu familiile celor cu diferite adicții. Este profesor universitar și prodecan al Facultății de Teologie din Sibiu.
E autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe lucrări, a scris articole în publicații din țară și de peste hotare. A semnat zeci de studii și de recenzii. A susținut sute de conferințe în România și în străinătate și a participat la numeroase emisiuni de radio, de televiziune și din online.

Monika Evstatieva
Temă: Jurnalismul astăzi: perspective și viziuni
Monika Evstatieva este senior producător senior în investigații. Anterior, ea a fost producătoare la Weekend Edition, unde a fost responsabilă pentru difuzarea programului și planificarea emisiunilor.
De când s-a alaturat echipei NPR (National public Radio) în mai 2006, Evstatieva a lucrat la diferite programe, inclusiv Morning Edition, Tell Me More with Michel Martin și All Things Considered. A transmis din Afganistan, Balcani, Rusia și Europa de Vest.
De-a lungul anilor, Evstatieva a acoperit criza migrației din Europa, tragedia de la Bataclan din Paris, alegerile prezidențiale din Rusia din 2018 și disputa zidului de la frontier Statelor Unite ale Americii. Evstatieva a primit mai multe premii ca parte a echipei Tell Me More, inclusiv un premiu NABJ Salute to Excellence National Media Award și un premiu Edward R. Murrow Award.
Evstatieva are un master în jurnalism și afaceri publice de la Universitatea Americană din Washington, DC și o licență în jurnalism și administrarea afacerilor de la Universitatea Americană din Bulgaria.
Monica Evstatieva este originară din Sofia, Bulgaria.

Marilena Balabuti
Temă: Lista scurtă de abilități pentru aspiranții la statutul de funcționar public
Marilena Balabuti este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea București. Deține un master in Administrație publică obținut la SNSPA.
Din 2018 este Director Resurse Umane la Curtea de Conturi a României. Participă la evenimente științifice naționale și internaționale ca lector pe legislația muncii și speaker la diferite conferințe și seminarii.
Este formator pe legislația muncii și autor și coautor de articole și suporturi de curs.

Bogdan BONCA
Bogdan BONCA – Formare din punct de vedere al studiilor doctorale prin intermediul colectivului Şcolii doctorale din cadrul The George Washington University,o instituție academică independentă autorizată de Congresul Statelor Unite încă din 1821. Masteratul de asemenea derulat la nivelul The George Washington University, a reprezentat o preocupare în segmentul politicilor publice. Ansamblul activității de cercetare pe linia politicilor publice a fost corelat cu statutul de profesor în cadrul Departamentului de Studii Economice al The George Washington University.
Proiectele relevante au reprezentat o preocupare care a vizat impactul politicii de vize pentru atragerea studenților la studii în Washington respectiv o evaluare a programului de bioterorism solicitată și finanțată de Ministerul Sănătății din SUA (U.S. Department of Health). În prezent, calitatea de profesionist implică poziția de Senior Director, Quantitative Analysis la una din cele mai mari 10 bănci din SUA.
Temă: Prezentare tematică – Cariera unui arădean printre politici publice, realităţi socio-economice şi sisteme bancare – Dezbateri libere, sesiune de întrebări & răspunsuri.

Nicolae Radu STOIAN
Temă: Infracțiunile de corupție și de serviciu din mediul universitar
Nicolae Radu STOIAN – Formare din punct de vedere al studiilor doctorale prin intermediul colectivului Şcolii doctorale a Facultăţii de Drept din cadrul Universității București, una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România. Ansamblul activității de cercetare este de esență multidisciplinară cu preocupări care acoperă diferite arii ale cercetării în domeniile Ştiinţe administrative, Dreptul Muncii și Drept Penal. nde a fost responsabilă pentru difuzarea programului și planificarea emisiunilor.
Ansamblul activităților de cercetare multidisciplinare a implicat o abordare integrată și complexă, cu aprofundarea și diversificarea înțelegerii celor trei domenii interconectate, de la statutul de profesionist încadrat în funcţii de demnitate publică, de coordonare a serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor, de la nivelul completurilor specializate în soluţionarea litigiilor de muncă respectiv de la statutul cadrului didactic universitar.
.

Gheorghe MOISE
Gheorghe MOISE – Absolvent al Academiei de Politie “A.I. CUZA”, București, ofițer de Politie Judiciară în cadrul DNA – Structura Centrală, participant la investigarea unor cauze complexe de coruptie aferente domeniilor de servicii publice/servicii de interes public.
Temă: Abordarea unor chestiuni ce țin de infracțiunile de corupție și de serviciu
Section headline
Drinking vinegar freegan flexitarian, meggings cornhole gentrify helvetica plaid jianbing cronut blog distillery disrupt. Swag schlitz umami pabst, thundercats pug skateboard yuccie bicycle rights readymade unicorn pok pok flannel. Hell of single-origin coffee cold-pressed snackwave raclette. Heirloom intelligentsia meh pop-up.


Awesome patterns
Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs. The passage is attributed to an unknown typesetter in the 15th century who is thought to have scrled parts of Cicero’s De Finibus Bonorum et Malorum for use.
Call to action
Synergestic actionables. Organic growth deep dive but circle back or but
what’s the real problem we’re trying to solve here